luni, 1 august 2016

Pe strada India (Pe strada Dublin #4) de Samantha Young


Când prima dragoste are nevoie de o a doua șansă…

Celebra autoare a seriei Pe strada Dublin se întoarce cu o poveste despre cum să lași în urmă trecutul și cum să ai încredere în viitor.

Când Hannah Nichols l-a văzut ultima dată pe Marco D’Alessandro, în urmă cu cinci ani, acesta i-a frânt inima. Băiatul cel rău cu o latură tandră ascunsă e singurul tip pe care Hannah l-a iubit vreodată. După o noapte de pasiune, Marco a dispărut. Distrusă, Hannah nu și-a mai revenit niciodată. Dar soarta îi reunește, iar Marco luptă să o convingă pe Hannah că sunt meniți să fie împreună.

„Senzualitate pură."  USA Today

„Pasionant, din toate punctele de vedere."  Fresh Fiction

„Lăsându-mi bluza să cadă pe podea, am împins ușa băii și aburul de la duș m-a lovit imediat. Marco și-a înalțat capul prin sticla aburită a cabinei de duș și un zâmbet leneș i-a luminat chipul frumos, făcându-mă să mă topesc pe loc."

După ce a absolvit, în 2009, Universitatea din Edinburgh, unde a studiat istorie antică și medievală, Samantha Young s-a dedicat scrisului. Cărţile sale acoperă mai multe genuri: romance, paranormal, fantasy urban și subiecte contemporane.

La Editura Trei, de aceeași autoare, au apărut Pe strada Jamaica, Pe strada Dublin și Pe strada Londra.

Pentru romanul Pe strada Dublin, Samantha Young a fost nominalizată la Goodreads Choice Award for Best Author and Best Romance.

Niciun comentariu: