luni, 16 mai 2016

Nerve de Jeanne Ryan

Un joc cu mize extrem de importante, ale cărui provocări se transformă în capcane mortale.

Atunci când Vee este aleasă să participe în CURAJ, un joc anonim de provocări transmis în direct pe internet, ea descoperă că jocul o cunoaște deja. Este ademenită cu premii luate de pe site-ul ĂstaSuntEu și i se oferă ca partener băiatul perfect, fermecătorul Ian. La început, totul este fascinant – fanii lui Vee și ai lui Ian îi îndeamnă să răspundă unor provocări din ce în ce mai riscante, cu mize din ce în ce mai mari.

Dar jocul capătă o turnură periculoasă atunci când sunt îndrumați către un loc secret, alături de alți cinci participanți, pentru a câștiga Marele Premiu. Brusc, aceştia sunt nevoiți să riște totul, întrucât miza cea mare este însăși viața fiecăruia. Cât de departe va fi dispusă Vee să meargă înainte să-și piardă tot curajul?

Romanul de debut al lui Jeanne Ryan ne spune o poveste plină de suspans, care pur și simplu nu poate fi lăsată din mână.

Ecranizarea thrillerului YA, regizată de Henry Joost şi Ariel Schulman, va debuta în cinematografele româneşti pe 16 septembrie 2016, cu Emma Roberts şi Dave Franco în rolurile principale.

Un comentariu:

Viziru Georgiana spunea...

Deci iar am un moment de fangirl
Trailerul la film e genial iar actorii sunt foarte potriviti