luni, 1 octombrie 2012

Cincizeci de umbre intunecate (Fifty Shades #2) de E L James

Intimidată de gusturile speciale şi secretele întunecate ale tânărului şi frumosului om de afaceri Christian Grey, Anastasia Steele se desparte de acesta şi îşi începe cariera la o editură din Seattle.
Însă dorul de Christian o urmăreşte neîncetat, iar atunci când acesta îi propune un nou „contract", Anastasia nu poate rezista. Ei reîncep relaţia, iar Anastasia află mai multe despre trecutul chinuitor al iubitului ei pervertit, provocator şi măcinat de frământări.

În timp ce Christian se luptă cu demonii săi interiori, Anastasia este nevoită să se confrunte cu furia şi invidia unei femei care a făcut parte din trecutul lui Grey şi trebuie să ia cea mai importantă decizie din viaţa sa.

Citeşte cartea despre care vorbeşte toată lumea.
40 de milioane de exemplare din trilogie vândute în întreaga lume în doar 4 luni.
Trilogia Fifty Shades este un bestseller mondial absolut:
# 1 Amazon.com
# 1 New York Times Bestseller
# 1 Amazon.co.uk
# 1 Bookseller

După ce a devenit un hit mondial ca e-book, trilogia Fifty Shades a fost publicată în format de carte tipărită, înregistrând vânzări de 40 de milioane de exemplare în doar 4 luni. Cele trei romane au fost traduse în peste 37 de ţări, iar apariţia lor a fost salutată de celebrele publicaţii New York Times şi Wall Street Journal. Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost câştigate de Universal Pictures.

Niciun comentariu: