marți, 2 octombrie 2012

Gelozie (Altfel de ingeri #3) de Lili St. Crow

Dru Anderson.
Întunecată, periculoasă şi sexy.
Dragostea este un camp de luptă.
Lumea Reală este un loc înspăimântător.

Întrebaţi-o despre asta pe Dru Anderson, o fată dură care a pus la pământ un număr destul de mare de tipi răi. E înarmată, periculoasă, şi gata să lupte mai întâi şi abia pe urmă să stea la discuţii. Aşa că o să dureze ceva timp până să-şi dea seama în cine se poate încrede. Dru a ajuns în sfârşit la Schola Prima, căminul Ordinului şi locul unde se pregătesc djamphirii din Lumea Reală, dar viaţa ei devine încă şi mai agitată. Pe firmament a apărut o nouă svetocha, o roşcată vicleană numită Anna, care joacă Ordinul pe degetele ei drăgălaşe şi care mai degrabă ar omorî-o pe Dru decât să împartă cu ea lumina reflectoarelor. Şi se pare că Dru are ceva ce Anna îşi doreşte. Iar numele acelui „ceva” se întâmplă să fie Christophe Reynard.

Cum poate crede Dru că Ordinul o va proteja, când conducătoarea lui o vrea dispărută? Dru Anderson nu se teme de întuneric.

RECENZIE.
Dru este in sfarsit in siguranta la Schola Prima, locul unde se antreneaza dhamphirii si varcolacii, dupa ce ultimul atac al vampirilor a distrus scoala unde se ascundea impreuna cu Graves. Cu toate ca Ordinul ii promite ca aici va fi in afara oricarui pericol, Dru stie ca nu poate avea incredere in nimeni, cu exceptia lui Graves, si ca cineva o vrea moarta. In Ordin exista un tradator, iar Dru va face tot ce-i sta in puteri sa-l descopere inainte sa fie prea tarziu pentru ea, Graves si varcolacul supus care i-a salvat viata, Ash.
Cu toate ca dhamphirul Cristophe i-a desemnat o garda, Dru se teme ca urmatorul atac al vampirilor ar putea sa-i ucida prietenii si sa-i raneasca pe toti colegii ei.
Curand, Dru o reintanleste pe Anna, conducatoarea Ordinului si singura svetocha in afara de ea care mai traieste. Cu toate ca Anna incearca sa para binevoitoare fata de Dru, aceasta isi da seama ca in spatele aparentei ei nevinovatii, se ascunde multa viclenie si gelozie.
In plus, Dru este in continuare bantuita de amintirile mortii mamei ei si de faptul ca aceasta a fost tradata si lasata pe mana vampirilor. Pe masura ce secretele trecutului, dar si legatura pe care au avut-o Cristophe si Anna cu Elizabeth, sunt dezvaluite, Dru isi da seama ca tradatorul este mult mai aproape decat credea si ca daca nu va gasi o cale sa-l demaste, va fi ucisa la randul ei.
Pe parcursul acestui volum, legatura dintre Dru si Graves devine tot mai profunda, la fel si sentimentele pe care Dru le nutreste pentru Graves, cel care incearca sa-l fie alaturi si sa o protejeze chiar si cu pretul propriei vietii.
La fel ca in volumele anterioare, Dru incearca sa fie puternica, sa-si infrunte dusmanii si totodata sa faca fata antrenamentelor dure si cursurilor alaturi de colegii ei baieti in postura de singura fata din scoala.
Daca in primul volum, Graves era un baiat singuratic, care facea tot posibilul sa infrunte lumea teribila in care a patruns si sa o apere pe Dru, in acest volum, Graves isi accepta abilitatile dobandite de cand este loup garou, devine protectorul acesteia si liderul grupului de varcolaci care i-au insotit la Schola Prima.
Captivant, imprevizibil si misterios, cu un final care te va lasa cu respiratia taiata, Gelozie este volumul meu preferat din seria Altfel de Ingeri.

Nu ratati primele doua volume ale seriei:

2 comentarii:

Unknown spunea...

Am citit primele doua volume si mi-au placut mult de tot. Chiar dca este mai multa descreiere, ei bine, fiecare autor are stilul lui; nu pot sa spun ca m-a plictisit, din contra mereu stateam ca pe jar sa vad ce se intampla. Imi place ca au ales coperta aceasta, e foarte draguta...nici acum n-am reusit sa aflu numele fetei de pe coperta...pff.

Cristina Criss spunea...

Eu nu am citit primele 2 volume, dar mi se pare o serie foarte buna si sper sa o citesc pe viitor.